Kursanmälan

Sommarkurs Lidingö - inför gymnasiematten (v. 33)
Pris: 500 kr
Plats: Hersby gymnasium, Läroverksvägen 17, Lidingö
Stad: Lidingö
Startdatum: 2018-08-13

Beskrivning:
Denna kurs riktar sig enbart till elever folkbokförda på Lidingö alternativt inskrivna på Hersby gymnasium.

Att ta steget till en gymnasieutbildning är ett stort sådant med många nya komponenter. Ny skola, nya bekantskaper och ny sorts undervisning. Häng med på en tjuvstart genom att - redan innan allt sparkar igång - få se matematiken som komma skall, undervisad av våra duktiga kursledare och tillsammans med andra i precis samma sits som du.

Den här kursen är lämplig för alla som ska börja på gymnasiet, oavsett program och inriktning. Det är en förberedande kurs och är tänkt för dig som ännu inte har sett den första gymnasiematten. Beroende på vilken kunskapsnivå du ligger på kan kursen komma att se olika ut. Har du haft svårt med matte ägnar vi mer tid åt att titta på viktiga saker ur gymnasiets Matematik 1. Har du lätt för matte kommer vi även hinna in på vissa moment ur Matematik 2. Oavsett vilken nivå du ligger på vill vi med den här kursen erbjuda dig något att bita i och hinna vänja dig vid gymnasiematematiken redan innan den börjat.

Kursen ges på Hersby gymnasium i små nivåindelade grupper om cirka 10 elever. Undervisningen sker med en blandning av genomgångar av teori i små grupper, eget arbete samt grupparbeten. Under kursen använder vi vårt egenutvecklade kursmaterial skräddarsytt för just denna kurs.

Ingår
Kurskompendium och fredagsfika ingår i kursavgiften.

Ta med
Penna, sudd, linjal, miniräknare och anteckningsblock.

När
Mån-fre den 13-18 augusti kl. 9-15.

Var
Hersby gymnasium, Läroverksvägen 17, karta >>

Kursavgift
För att möjliggöra genomförandet av sommarskolan tar Upgrades ut en bokningsavgift på 500 kr per deltagare. Detta säkerställer även att alla anmälningar är seriösa. I och med att det är ett begränsat antal platser är det viktigt att du avanmäler dig om du upptäcker att du inte kommer kunna delta. På så sätt ger du någon annan din plats.

Vem ska gå kursen?

fält markerade med * är obligatoriska

Vilka är elevens mål? *

Här kan du även fylla i kompletterande kurser vid paketköp, eventuell specialkost för kurser med fika/lunch eller eventuella rabattkoder.

Vem beställer kursen? *

 Beställare samma som elev
 Jag, myndig person, godkänner köpvillkoren. Läs villkor

 

Vad händer sen?

Så snart du slutför din bokning med knappen ovan får du en bokningsbekräftelse skickad per e-post. Inom ytterligare någon vardag kommer även din faktura per e-post. Fakturan ska betalas inom 10 dagar, dock senast före kursstart.

Cirka en vecka före kursstart skickas sen ett välkomstbrev ut per e-post med all praktisk information samlad.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!